Novinky, Strana 7

Rytiny na kapesní hodinky značky PRIM

Naše zlatnictví Vám nabízí rytí na tyto hodinky v podobě věnování, iniciálu a to zcela zdarma. Na hodinky je možné vyrýt i například logo firmy nebo znak města. Hodí se k výjimečným příležitostem např. ohodnocení občanských zásluh, pracovních výkonů  nebo jako dar pro nevšední návštěvu.

Hodinky na rytí ZDE

 

 

hodinky značky prim

 

Soutěž o nejvtipnější fotografii

26.6.2011

Tak maminky, babičky, tety, sestřičky a vůbec celkově naše veškeré něžné pohlaví , je to konečně tady! Přinášíme novou fotografickou soutěž o zajímavé ceny. Jistě víte jak se Vaše mužské protějšky  neradi fotí, proto vznikl nápad zasoutěžit si o nejvtipnější fotografii Vašeho mužského příbuzného společně s dítětem v nějaké velmi veselé pozici a podělte se o ní s námi na facebooku Zlatnictví Zlatíčko. Fotografujte Vaše manžele, táty, dědy, strýčky i přátele s dítětem, narozeným v tomto roce nebo je ještě dítě školou povinné a chodí do 9té třídy základní školy.

http://www.facebook.com/pages/Litomerice-Czech-Republic/Zlatnictvi-Zlaticko/131653390212387

a soutěžte o zajímavé ceny!

1.cena: Dárkový poukaz v hodnotě 1500,-Kč na odběr zboží nebo služeb v naší kamenné prodejně nebo  v e-shopu: www.zlatnictvi-zlaticko.cz

2.cena: Dárkový poukaz v hodnotě 1000,-Kč na odběr zboží nebo služeb v naší kamenné prodejně nebo  v e-shopu: www.zlatnictvi-zlaticko.cz

3.cena: Dárkový poukaz v hodnotě 500,-Kč na odběr zboží nebo služeb v naší kamenné prodejně nebo v e-shopu: www.zlatnictvi-zlaticko.cz


Všechny snímky budou zveřejněny v sekci Fotky na strance facebooku Zlatnictví-Zlatíčka. Fanouškové a přátelé této stránky mohou porovnat své snímky a zdravě si zasoutěžit a pobavit se nad jistě příjemnými a hezkými fotografiemi našich fanoušků a jejich ratolestí. Soutěž je vyhlášena pro fotografie dětí narozených v letech 1995  až  2011 . Uzávěrka soutěže je 31.10.2011 ve 24:00.

jak postupovat jestli-že se chci zúčastnit?

1. staňte se fanouškem stránek Zlatnictví – Zlatíčko na Facebook.com

2. vložte fotografii Vaši soutěžní fotografi do sekce Zeď a krátce ji okomentujte nebo vtipně nazvěte, nezapomeňte že vtipný komentář dokáže přiblížit focenou situaci.

 

jak postupovat jestli-že chci dát hlas fotografii?

1. staňte se fanouškem stránek Zlatnictví – Zlatíčko na Facebook.com

2. vložte svůj hlas v sekci Fotky pod Vámi vybranou fotografii, v podobě: to se mi líbí, případně přidejte komentář

Pravidla soutěže:

Správce stránky může ze soutěže vyřadit fotografie, které neodpovídají zadanému tématu a které by mohly poškodit dobré jméno portálu i provozovatele, případně fotografii, u které byl zjištěn podvod při hlasování. Každý soutěžící může vložit pouze jednu fotografii, jestli-že vloží více fotografií bude ze soutěže vyřazen. 
Správce si vyhrazuje právo kontrolovat všechny podmínky pro účast v soutěži a případně rozhodnout o porušení pravidel, včetně práva vyloučit kteréhokoli z účastníků ze soutěže v případě, že by takový účastník porušoval pravidla soutěže nebo byl z této činnosti důvodně podezřelý.

O výsledku pořadí rozhoduje počet hlasů, který ohodnotí fotografii „to se mi líbí“, tento hlas může dát pouze fanoušek nebo přítel stránek Zlatnictví-Zlatíčka na facebooku. V případě podezření na zmanipulování hlasování si správce stránek vyhrazuje právo fotografii vyřadit.

Není možné, aby v jedné soutěži získal jeden autor více cen.

Uzávěrka soutěže je 31.10.2011 ve 24:00. Vyhodnocení soutěže bude zveřejněno v průběhu  2.týdne měsíce listopadu 2011. Každá fotografie smí být do soutěže zařazena pouze jednou, tzn. nesmí být zařazena vícekrát do jedné soutěže.

Autory vybraných fotografií správce odmění cenami. Soutěží se o velmi atraktivní výhry. Na ceny není právní nárok.

 

Studentské pečetní prsteny vyrobené ku příležitosti slavnostního vyřazení VOŠ a SZŠ Benešov

studentské pečetní prstenyDnes jsme předali stříbrné pečetní prsteny vyrobené pro SOŠ a SZŠ v Benešově. Prsteny jsou předávány při slavnostním ceremoniálu a to při vyřazování absolventů školy. Tyto prsteny jsou vyrobeny ze stříbra ryzosti 925/000, pečetní hlava prstenu je z bukového dřeva na kterém je vyznačeno logo, které má tato vyšší odborná a stření škola ve znaku. Přejeme všem absolventům hodně štěstí v dalších studiích či v pracovním životě.

Snubní prsteny na zakázku

Naše zlatnictví není jen obchodní firmou, která prodává šperky z drahých kovů a z ocele, naši zlatníci plní i přání zákazníka při zakázkové výrobě šperků. Důkazem jsou snubní prsteny, vyrobené na zakázku a inspirované vášní jednoho z budoucích partnerů, kterou je horolezectví. Tyto snubní prsteny z bílého zlata imitují horolezecký uzel (malá autíčka). Přejeme novomanželům hodně štěstí na společné cestě životem a aby jejich zvolený symbol, který nese jejich snubní prsten, byl zároveň symbolem pevného celoživotního svazku!

Rádi byste si nechali také zhotovit snubní prsteny na zakázku? Neváhejte nás kontaktovat!

Nové internetové stránky Zlatnictví - Zlatíčko

Dnešním dnem jsme spustili uplně novou podobu internetových stránek Zlatnictví Zlatíčko. V našem novém internetovém obchodě vám nabízíme náušnice, řetízky, náramky, přívěsky a prsteny z materiálů jako je zlato, stříbro nebo ocel. Budeme se snažit neustále zdokonalovat naše stránky tak, aby se vám líbili a stali jste se našimi spokojenými zákazníky. Tímto si dovolujeme poděkovat firmě: www.Shopio.cz , která nám svým profesionálním přístupem tyto stránky pomohla vytvořit.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.