Šperk k Vánocům na míru

Potěšte své blízké vánočním dárkem na míru

Přemýšlíte, čím potěšit svého partnera, manželku, rodiče, děti nebo známé? Uvažujete o darování šperku, ale přijde vám to málo osobní? Vyzdvihněte darované šperky na novou úroveň pomocí personalizovaného detailu v podobě rytí a gravírování. Nic nepotěší více než kvalitní šperk, který obdarovanému připomene blízkou osobu pokaždé, když se na něj podívá.

Firemní šperk na míru jako důkaz loajality!

Pokud vás čeká firemní večírek nebo je ve vašem pracovním prostředí zvykem obdarovávat své kolegy, vsaďte na personalizované firemní šperky. Díky zakázkové výrobě pro vás připravíme šperky s originálním logem, iniciály, symboly nebo jakýmkoliv motivem dle vašeho přání. Kolegům nebo obchodním partnerům udělá takováto pozornost radost a vaše firma bude vkusně reprezentována kamkoliv vkročí!

Tipy na originální šperky k Vánocům

Skvělým způsobem, jak dodat každému šperku ten správný nádech originality, je doplnit ho o osobní prvek. Dámy potěší náramky či přívěsky, které lze vkusně ozdobit vyrytím například významného data, jména, motta nebo jakéhokoliv symbolu. V naší šperkovnici můžete vybírat z mnoha různých šperků v minimalistických tvarech nebo se rozhodnout pro tematické šperky ve tvaru srdíčka či jiných osobních motivů. Pro pány je ideálním dárkem kravatová spona nebo manžetové knoflíčky, které je také možné doplnit o jakékoliv osobní rytí.

Vánoční dárek: Rytí šperků a dárků

Když už máte vybraný dokonalý šperk, nesmíte zapomenout doladit také způsob darování. Dojem udělá luxusní dárková krabička ze dřeva, vhodná na prsteny, přívěsky, řetízky či náušnice. A v čem je takováto krabička speciální? Podobně jako na vybrané šperky, i na tuto krabičku je možné nechat vyrýt vzkaz, jméno či darování.

Dárek, věnovaný od srdce, je víc než cokoliv jiného. S personalizovanými šperky ze Zlatnictví Zlatíčko potěšíte každého!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.