Šperk jako vánoční dárek

Jak vybrat správný šperk pro ženu?

Každou ženu s oblibou ve špercích zaručeně potěší klasika ve formě náušnic, náramků či řetízků. Na e-shopu i v kamenné prodejně Zlatnictví Zlatíčko najdete širokou nabídku dámských šperků z bílého či žlutého zlata, stříbra i chirurgické oceli, ze které můžete vybírat. Máte-li však pocit, že si obdarovaná zaslouží přeci jen něco osobnějšího a vzácnějšího, neváhejte zvolit jedinečný dárek v podobě gravírovaných a rytých šperků zabalený v luxusní dárkové krabičce nejrůznějších materiálů! Oblíbený motiv, citát nebo i obrázek je možné zvěčnit jak na náramky a přívěsky, tak i na hodinky nebo elegantní zapalovače.

Vyšperkované tipy na dárek pro muže

Nejenom ženy potěší pod stromečkem kvalitní a vhodně zvolený šperk, a proto bychom vám rádi představili některé tipy na skvělé dárky pro pány. Klasickým doplňkem každého gentlemana bývají vkusné hodinky, ať už zlaté či stříbrné, připnuté k vestičce, vložené do kapsy na boku, či moderněji v kapse u kalhot. Celý dojem krásně podtrhnou i darované manžetové knoflíčky.

Láká-li vás něco decentnějšího pro každodenní nošení, neváhejte sáhnout po pánských náramcích či řetízcích, taktéž s možností vlastního rytí, které šperku dodá na originalitě a emoční hodnotě.

Šperky k Vánocům pro celou rodinu?

Když už máme představu o ideálním šperku pro dámy i pro pány, zbývá nám představit tipy na dárky pro naše nejmenší radosti. Děti můžeme obdarovat vkusnými a zároveň jednoduchými náramky ze zlata, stříbra či kůže s kovovými přívěsky.

Krásným a naprosto jedinečným dárkem, který bude vašeho syna i dceru doprovázet celý život, jsou křtící hodinky, které na přední straně ukazují čas narození vašeho děťátka a na zadní straně je vyryt text dle vašeho přání.

Ten pravý šperk díky dárkovému poukazu

Pokud jste se rozhodli své nejbližší obdarovat kvalitními šperky, ale nejste si jistí výběrem a zda byste se trefili do vkusu obdarovaného, pak není nic jednoduššího než jim pořídit dárkový poukaz ve vámi vybrané hodnotě. Ten pravý šperk za darovanou poukázku vyberete jak v naší kamenné prodejně, tak i v internetovém obchodě.

Ve Zlatnictví Zlatíčko seženete dárky pro všechny na jednom místě. Přejeme vám poklidný předvánoční čas a vyšperkované Vánoce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.