Originální dárek: Výroba šperku na míru

Šperk na míru ke všem příležitostem

Osobitým šperkem, který jistě vykouzlí radost obdarovaným, je přívěsek znázorňující znamení zvěrokruhu. A pokud osoba, které je šperk vybírán není milovníkem astrologie, zvolte jako dárek přívěsek s písmenem! Krásným dárkem jsou také tematické přívěsky. Ty mohou znázorňovat oblíbený sport, hobby nebo roční období a dokonale tak “ladit” s osobností obdarovaného. Ve šperkovnici Zlatnictví Zlatíčko najdete tyto přívěsky v mnoha různých provedeních, ze kterých vždy vyberete, co bude obdarovaným nejbližší.

Originální šperk, který odliší

Toužíte-li po šperku, který bude vyrobený pouze pro vás nebo vaše blízké, objevte přívěsky s vlastním monogramem! Šperk vám vytvoříme na přání jako kombinaci jakýchkoliv písmen a můžete si vybrat také způsob jeho zavěšení na řetízek. Přívěsky s vlastním monogramem je možné zhotovit jak z bílého, tak i ze žlutého zlata. Zároveň nabízíme také možnost místo monogramu vytvořit přívěsek s libovolnými číslicemi a jejich kombinací. Můžete tak na šperk zvěčnit oblíbené datum nebo šťastné číslo. Velmi originálním dárkem je také přívěsek vyrobený vsazením libovolné mince do obroučky, která tak získá dokonalý vzhled, a navíc neztrácí svou numismatickou hodnotu.

Gravírování: Co vše lze na šperk vyrýt

Máte-li šperk vybraný a rádi byste ho doplnili o zajímavý detail, vsaďte na možnost gravírování a rytí! To je možné provést na všech špercích z kovů: zlata, stříbra a chirurgické oceli.
Na šperk vám dle jeho velikosti rádi vyryjeme jméno, motto, romantický vzkaz, datum nebo zvěčníme fotografii na stříbrnou či zlatou destičku. Gravírování provádíme diamantovým hrotem, díky kterému je výsledek vždy precizní a přesně podle vašich představ.

Každý šperk může být originálním a osobitým dárkem. Ve Zlatnictví Zlatíčko vám s výběrem a samotnou realizací rádi pomůžeme a vy tak vykouzlíte nejeden úsměv na tváři!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.