Jaké šperky k plesovým šatům?

Jaké šperky zvolit a nepřebrat?

Odpovědí jsou elegantní šperky. Na společenské události, ať už jim přikládáte sebevětší důležitost, se snažte být vždy decentní s jistou dávkou elegance a večírek bude zaručeně o vás.

Šperky, se kterými ovládnete společenskou událost

Pestré barvy šatů s mohutným zdobením vybízí k jednodušším šperkům s jemnými prvky. Pokud zvolíte drobné šperky s kamínky, barva kamene se dá sladit i s barvou róby.

Splývavé jednobarevné šaty si o oživení šperkem přímo říkají. Zvolit můžete šperky plně osázené hojným počtem drobných kamínků, které se budou vyjímat svým zářícím leskem, ale nesáhnete vedle ani s perlovými soupravami poutavých barev. U hladkých střihů šatů se výraznějších šperků vůbec nebojte.

Pokud jste majitelkou okázalého stylu, tak vás jistě nadchnou nadčasové portugalské šperky pro svůj tradiční styl, který nepodlehl dobovým změnám. Mezi luxusní portugalské šperky z naší šperkovnice patří spony, brože, prsteny, náušnice, náramky i náhrdelníky se svojí jedinečností pro detail.

Náhrdelník z portugalského stříbra Stříbrná brož pírko portugalské stříbro Náušnice z portugalského stříbra s markazity a zirkonem

Vybíráte plesové šperky?

Ruku v ruce si vybíráte uchvacující řetízky, ohromující náramky, nepřehlédnutelné náušnice i luxusní prsteny, ale co když zapomínáte na detaily jako je střih šatů, účes, líčení a zbylé perličky? Jemné náušnice nebo jemně dlouhé zvolte při vyčesaných a krátkých vlasech. Výraznější náušnice padnou dlouhým nebo zvlněným vlasům. Šaty ke krku nebo s výrazně zdobeným výstřihem se obejdou i bez náhrdelníku. Naopak lodičkový výstřih či korzet prosí o úzké náhrdelníky a véčkový výstřih spíše kamínkové či perlové náhrdelníky. Náramky vždy slaďte a v případě šperkových hodinek je jistotou malá decentnost.

Šperky pro muže na slavnostní událost

Ve zlatnictví Zlatíčku nezapomínáme ani na muže a praktické pánské šperky, které zároveň podtrhnou styl. Z širokého sortimentu kravatových spon a spon na peníze jistě oceníte i nabídku propracovaných manžetových knoflíčků. Vybírejte pánské šperky symbolické nebo jako dárek v podobě prstenů, řetízků a náramků ze zlata, stříbra i oblíbené chirurgické oceli.

Stejně jako hudba patří k tanci, lesk šperků je součástí plesů. Buďte bohyně dokonalosti, která si věří při každém kroku. Podmanivou zábavu v plesové sezónně přeje Zlatnictví Zlatíčko.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.