Jaké náušnice pro miminko?

Správný čas na náušnice pro miminko?

Náušničky se doporučují nastřelovat nejdříve od 3. měsíce věku miminka. Nastřelování náušnic se stává populárnější oproti klasickému propichování oušek, jelikož je hygieničtější, rychlejší a méně bolestivé. K nastřelení náušnic se nejčastěji využívá dětský pediatr, ale služby provádí i v kosmetických salonech a zlatnictvích.

→ Přečtěte si také náš článek: Ucho nastřelit nebo propíchnout?

Kdy koupit náušnice pro miminko?

První náušničky by neměly být ledajaké, protože mnoho žen je navždy ctí jako významnou památku a krásnou vzpomínku. Ať už jsou pro vaši líbeznou holčičku, nebo jste se rozhodli obdarovat novorozené miminko, na šperky není nikdy pozdě.

V kamenné prodejně a na e-shopu Zlatnictví Zlatíčka můžete vybírat dětské náušničky bez kamínků v dětských motivech, čisté kroužky, anebo náušnice s pestrobarevnými kamínky vše v kombinaci s bílým či žlutým zlatem.

Jaké první náušnice dostane vaše malá princezna?

Budou to tyrkysové kytičky, zlaté hvězdičky, zirkonový sněhuláčci, slzičky s rubíny, stříbrná srdíčka, fialovo-bílé podkovy, trojlisté větrníky, zeleno-bílé kroužky, červené berušky, zlatavé perličky?

Při výběru prvních náušnic upřednostňujte zvolení správné velikosti, délky a vhodného zapínání před barvou kamínku nebo motivu.

Mezi nejoblíbenější a zároveň nejbezpečnější proti alergickým reakcím patří zlaté dětské náušnice. Stříbrné dětské náušnice je vhodné vkládat až po úplném zahojení ranky. První náušničky by měly být malé, zaoblené s bezpečným a pevným zapínáním.

Vybíráme náušnice pro miminko podle znamení

V případě kamínku se barva může zvolit podle znamení zvěrokruhu, jelikož barva očí miminka nemusí být ještě chvíli známa a třetím aspektem volby barvy kamínku je oblíbená barva zákazníka, tedy kupujícího.

Kozoroh (tmavá zelená až černá) Vodnář (fialová) Ryby (královská modrá) Beran (červená) Býk (zelená) Blíženci (žlutá) Rak (bílá) Lev (oranžová) Panna (světlá modrá) Váhy (růžová) Štír (tmavá červená až hnědá) Střelec (tyrkysová).

Ve Zlatnictví Zlatíčku vám rádi a ochotně poradíme s výběrem ideálních dětských náušnic.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.