Firemní a klubové šperky: Logo nebo monogram?

Šperky pro celou firmu

V dnešní době, kdy je každé odvětví trhu doslova zahlcené nabídkami různorodých firem a společností, je třeba potenciální klienty oslovit a zaujmout. Proto je namístě klást velký důraz na styl firemní prezentace. Nejedná se pouze o vzhled webových stránek či interiéru sídla společnosti, nýbrž i o prezentaci a vystupování zaměstnanců. A jelikož i sebemenší detail dodává výstupu eleganci a suverenitu, tou správnou volbou k podtržení jedinečnosti vaší společnosti jsou právě originální šperky a doplňky.

Originální firemní šperky

Ve chvíli, kdy jste rozhodnuti obohatit svou společnost o zmíněné doplňky, je třeba zvážit, jaký druh šperku je nejvhodnější zvolit. Jakožto osvědčená, přesto neméně zajímavá, klasika se nabízí manžetové knoflíčky, jejichž vzhled a praktičnost oceníte i při každodenním nošením. Podobně jednoduchým doplňkem může být drobný odznáček do klopy či gravírovaný náramek. Máte-li naopak představu o něčem výraznějším, rádi vám nabídneme originální kapesní hodinky, kterými obdarovaného bezpochyby potěšíte.

Nesmíme ovšem opomenout ani dámy, které určitě potěší personalizované náušnice nebo přívěsek.

Šperky s logem nebo monogramem?

Máme-li jasnou představu o typu šperku, nastává zásadní otázka: Firemní šperky s logem či monogramem?

Logo zpravidla bývá jeden ze symbolů, na kterém si firmy dávají co nejvíce záležet. Proto samozřejmě není od věci ho použít i na firemních špercích. Jedná-li se ovšem o firemní logo složitějšího nebo většího formátu, je vhodnější použít monogram, který i jako drobná rytina vypadá vždy reprezentativně.

Klubové šperky

Klubové šperky se hodí jako originální jednotící prvek pro členy jakéhokoliv spolku či organizace. Dodají vám i ostatním členům klubu pocit hrdosti a jednoty. Stejně jako u firemních šperků, i u klubových je možnost vybírat z celé řady typů a materiálů tak, abyste vždy byli s výsledkem spokojeni. A v případě, že pro vás nejsou zrovna šperky a doplňky to pravé, můžete vsadit na naše luxusní pera či zapalovače s gravírováním.

Buďte originální! Ve Zlatnictví Zlatíčko víme, jak sklidíte body.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.