Vybíráte identický šperk pro manželku a dceru?

Identické šperky, které je sblíží

Pokud se rozhodnete při jakékoliv příležitosti obdarovat manželku krásným šperkem a máte přitom doma i malou parádnici, pak neváhejte a sáhněte po šperku i pro ni. Oběma tak vykouzlíte úsměv na tváři a budou mít něco, co symbolizuje a posiluje pouto matky a dcery.

Jaký osobitý šperk vybrat manželce a dceři?

Při výběru narazíte na množství řetízků, přívěsků, nebo náušnic. Na co se ale zaměřit? Určitě je dobré znát styl a preference obdarovaného.

Pokud jsou vaše manželka s dcerou milovnice náhrdelníků, mohl by je zaujmout náš zlatý náhrdelník se srdíčkem, u kterého můžete vybrat variantu jak ze žlutého, tak z bílého zlata. Zvolit můžete také velikost náhrdelníku tak, aby oběma obdarovaným krásně seděly. Jestli by je potěšil spíše náramek, vsaďte na neotřelou kolekci náramků Feeling se zlatým srdcem, které získají ještě více osobitý nádech tím, že vyberete doplňující se barvy kožených řemínků.

Šperky, které je navždy spojí…

Drobná rytina monogramu, čísla, krevní skupiny nebo vlastního textu na stříbrném náramku se srdíčky, který díky jednoduchému a originálnímu stahovacímu zapínání krásně padne jak mamince, tak i dceři. Nebo z nich vytvořte nerozlučný tým a obdarujte je setem náušnic ze zlata, stříbra či chirurgické oceli a se stejnou barvou kamene. Jedny náušnice pro vaši manželku a ve stejném designu i náušnice pro vaši dceru.

Jaký pořídit dárek pro maminku a miminko?

Přemýšlíte o dárku pro maminku a miminko? Ať už je to holčička nebo chlapeček, krásným a osobitým dárkem jsou křtící hodinky. Na přívěsek v podobě ciferníku se vyryjí hodinové ručičky tak, aby znázorňovaly čas, kdy miminko přišlo na svět. Na zadní stranu je navíc možné vyrýt věnování pro děťátko nebo jméno miminka, pokud je přívěsek darován zároveň i mamince.

Máte-li doma milovníky kvalitních šperků, neváhejte jim udělat radost těmi, které si zamilují!

Na e-shopu Zlatnictví Zlatíčko vždy vyberete to pravé.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.