Jaký dárek pořídit pro miminko a maminku?

„Tik, tak, tik, tak, tik tak!“

Na vteřinu nikdy nezapomenete na moment, kdy své novorozené dítě poprvé spatříte, vezmete do náruče, přitisknete pevně k sobě a kolíbáte ze strany na stranu, jako kdyby se ručička na ciferníku zasekla.

Přemýšlíte nad originálním dárkem k narození dítěte?

Jaký dárek vybrat pro novopečenou maminku? Přeneste jedinečný moment narození miminka do šperku a nechte silný příběh mluvit za vás.

A jak čas plyne, věk přibývá a život letí, přiznejme si, že všichni jednou zestárneme a stářím zapomínáme. Vy jste ale jako novorozené dítě dostalo křtící hodinky, že? V tu chvíli by bylo minimálně dobré si vzpomenout, kam jste je uložili. S křtícími hodinkami se času bát nemusíte!

Zlatnictví Zlatíčko, jako dárek pro ženu, novorozené miminko i otce doporučuje křtící hodinky, které se v rodině mohou stát památečním předmětem po generace.

Křtící hodinky

  • Možnost vyrytí datumu a času narození miminka, váhy, výšky, jména i věnování.
  • Velmi žádané jsou i křtící hodiny s fotografií dítěte.
  • Křtící hodinky s různými kamínky.
  • Vše zabalené do stylové krabičky v dětském motivu, dle vlastního výběru.

Křtící hodinky Křtící hodinky

Vyberte ty jedinečné křtící hodiny ze zlata i stříbra, různých tvarů a velikostí, s kamínky nebo diamanty, které najdete v našem e-shopu.

Šperky pro miminka, holky i kluky

Při návštěvě Zlatnictví Zlatíčka osobně nebo na e-shopu, se neopomeňte prohlédnout i další pestrou nabídku dětských šperků za skvělé ceny.

  • Dětské náramky pro holky i kluky s možností vyrytého věnování.
  • Dětské řetízky ve skvostných provedeních v délce uzpůsobené vašemu děťátku.
  • Zlaté, stříbrné i ocelové přívěsky na přání s fotografií vašeho Zlatíčka nebo se znamením zvěrokruhu, tedy měsíce, ve kterém je děťátko narozené.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) Vodnář (21.1. - 20.2.) Ryby (21.2. - 20.3.) Beran (21.3. - 20.4.) Býk (21.4. - 21.5.) Blíženci (22.5. - 21.6.) Rak (22.6. - 22.7.) Lev (23.7. - 22.8.) Panna (23.8. - 22.9.) Váhy (23.9. - 23.10.) Štír (24.10. - 22.11.) Střelec (23.11. - 21.12.)

  • Dětské prstýnky s roztomilými motivy v originálních krabičkách i s věnováním.
  • Náušnice pro parádnice už od útlého věku.

Dětské náušnice jako dárek pro miminko

Náušničky se doporučují nastřelovat nejdříve od 3. měsíce věku miminka a touto investicí jistě potěšíte každou rodinu očekávající příchod holčičky. Náušničky můžete zvolit bez kamínků v dětských motivech, anebo s kamínky, kde barvu lze zacílit podle znamení zvěrokruhu.

Kozoroh (tmavá zelená až černá), Vodnář (fialová), Ryby (královská modrá), Beran (červená), Býk (zelená), Blíženci (žlutá), Rak (bílá), Lev (oranžová), Panna (světlá modrá), Váhy (růžová), Štír (tmavá červená až hnědá), Střelec (tyrkysová)

  Stříbrné náušnice podkovy červeno-bíléZlaté náušnice dětské kytičky s tyrkysy

Originální dárek pro maminku a dítě

Ať už darujete plínky, peníze, novorozenecké sady, oblečení, hračky i další, jistě potěší každý dárek, ale vězte, že originální šperky jsou věčné a narození dítěte patří mezi nejvzácnější životní okamžiky. Umocněte tento okamžik tím správným věnovaným darem!

Zlatnictví Zlatíčko vám blahopřeje a přeje vhodnou volbu při výběru šperku k narození každého Zlatíčka!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.