Přívěsky pro malé i velké: Jaký vybrat přívěsek pro řetízek?

Co v sobě skrývají přívěsky na krk?

Přívěsky jsou považovány za módní doplňky a mohou mít podobu různých tvarů. Pro někoho ale představují i hlubší význam něž jen módní doplněk, slouží jako amulety štěstí, symboly přátelství zdraví i nekonečné lásky. Pokud se rozhodnete darovat někomu přívěsek, rozhodně jím nic nezkazíte, a pokud ho navíc sladíte s řetízkem ze stejného materiálu jako přívěsek, dokonalý dárek je na světě.

Proč darovat přívěsek pro řetízek?

Kdo by odmítl dárek v podobě přívěsku nebo dokonce přívěsku zavěšeného na řetízku, který bude připomínat celý život tu krásnou událost nebo toho, kdo vám jej daroval? V životě je mnoho důvodů, proč darovat šperk, ale jen jeden důvod, proč darovat symbol.

Jaký vybrat přívěsek na krk?

Naše šperkovnice vám nabídne široký sortiment šperků v podobě symbolů, hladké, čisté, ale i zdobené jemnými či extravagantními kameny nebo také s tím nejdůležitějším detailem jako je třeba osobitá fotografie z rodinného alba. Nabízíme přívěsky pro malé i velké, vhodné pro denní nošení, ale i takové, které doplní společenskou róbu a padnou do oka opravdu každému!

Osobité přívěsky na krk

Milujete ji? Pak té báječné ženě udělejte radost přívěskem ve tvaru srdce nebo symbolem nekonečna, který bude zdobit její krk a každý den bude připomínat váš trvalý vztah.
Přívěsky patří také mezi nejoblíbenější dárky k výročí. Jestli dáváte přednost jistotě, volte přívěsky na krk s kameny, které se budou hodit na jakoukoliv příležitost, a navíc symbolizující stabilitu i krásu vašeho vztahu.

Pokud chcete darovat něco výjimečného a smyslného, volte stříbrné přívěsky s českým temně rudým granátem, kterým právě stříbro dodává maximální punc vznešenosti.

Jak beze slov vyjádřit pevné přátelství? Máme pro vás odpověď v přívěscích na krk pro páry v podobě čtyřlístku, andílků, berušek, puzzle či vyrobené na míru přímo vašemu přátelství včetně možnosti vyrytí vašich iniciálu.

Děti, zvířátka a kytičky? Ideální kombinace a originální nápad na dárek pro nejmenší. Slon pro štěstí, beruška, pavouček, hitový jednorožec, pomněnka, čtyřlístek a další, ze stříbra i zlata, a hlavně pro radost malým parádnicím i parádníkům.

Hledáte stylový pánský šperk, kterým doplníte jeho outfit? Řetízek s přívěskem na krk je dnes již běžnou záležitostí nejednoho muže a z naší šperkovnice jim můžete udělat radost zlatým, stříbrným či ocelovým přívěskem destičky, písmene i křížků, ale i symbolem jeho oblíbeného sportu nebo hobby.

Vybíráte unikát, který zaručeně potěší? Zvolte přívěsek se znamením, které pasuje k danému člověku a jeho zvěrokruhu. Možná působí neutrálně, ale rozhodně zasáhne tam, kde má.

Originální přívěsek, který nikdo na světě nemá? Obdarujte své blízké přívěskem s fotkou svých milovaných na zlatém, stříbrném nebo ocelovém podkladu přesně podle vašich představ o jedinečném dárku.

Čím obdarovat maminku, očekávající příchod nového človíčka? Symbolem, který vyjadřuje lásku, štěstí, vděk i dětskou radost, což nejlépe vyjádří přívěsek s motivem dětské nožičky, nebo s klíčkem znázorňující novou kapitolu života.

Je řetízku na vašem krku smutno?

Navštivte nás v kamenné prodejně v Litoměřicích nebo si vyberte z pohodlí vašeho domova online, vaše Zlatnictví Zlatíčko.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.