Šperk podle příležitosti

Šperky pro každou příležitost

V žádné šperkovnici by neměly chybět základní typy šperků, které můžeme kombinovat a vytvářet tak jedinečné sety pro běžné nošení. Takováto souprava šperků se často označuje jako “capsule jewelry” a vyznačuje se tím, že jednotlivé šperky jsou kombinovatelné se všemi ostatními. Jsou proto vhodné téměř na každou příležitost, pokud rádi okouzlujete minimalistickým stylem, a stejně tak se hodí i pro každodenní nošení!

Jaký zvolit šperk podle příležitosti?

Chystáte-li se na slavnostní, ať už veřejně společenskou nebo rodinnou událost a rádi byste svůj outfit doplnili o vkusné šperky, pomůžeme vám z naší šperkovnice vybrat takové, s nimiž jen zazáříte.

Ideálním vodítkem k výběru těch nejvhodnějších šperků je tématika společenské akce. Pokud se chystáte například na vánoční oslavu či večírek nebo vybíráte šperk přímo ke štědrovečerní večeři, vsaďte na barevnou sladěnost! Mezi typické barvy Vánoc patří červená, proto největší parádu uděláte se šperky s českým granátem, které navíc působí velmi slavnostně a elegantně.

K návštěvě divadla nebo hudebního vystoupení je vhodné vybírat set šperků v neutrálních barvách, který se bude hodit nejen k jedněm večerním šatům a budete si jej moci užívat při každé slavnostní příležitosti tohoto typu!

Narozeniny, svatby a rodinné slavnosti. Toto je ten druh událostí, kde nechcete výraznými šperky přitahovat velké množství pozornosti, ale zároveň se nehodí “jen” běžné šperky, které nosíte každý den. Jako ideální sadu šperků pro tyto vzácné příležitosti jsme zvolili soupravu s větvičky z bílého nebo žlutého zlata. Krásně podtrhnou váš vzhled, ale zároveň působí střídmě, přesto nadčasově.

Dárek ke speciální příležitosti

Pokud nevybíráte šperk ke speciální příležitosti pro sebe, ale vybíráte jej jako dárek, pak je důležité vybírat podle toho, komu šperk darujete a o jakou příležitost se jedná. Šperky se často darují ke křtinám, k čemuž slouží jako krásný a originální dárek křtící hodiny, díky nimž má obdarovaný památku na celý život. Dalším krásným dárkem jsou šperky s personalizovaným rytím. Můžete vybrat přívěsek, náramek nebo i pánské manžetové knoflíčky a zapalovače a my vám je ozdobíme rytinou dle vašeho přání! A pokud vybíráte dárek například k výročí a představujete si opravdu luxusní šperky, vyberte jednu z našich sad šperků, která rozhodně obdarovanou potěší!

Ať vybíráte šperk pro sebe nebo pro své blízké, věříme, že na e-shopu nebo v naší kamenné prodejně Zlatnictví Zlatíčko vyberete vždy ty pravé!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.