Jak vybrat zásnubní prsten?

Někde na světě existuje Vaše druhá polovička, Vaše druhé já. A je jen na Vás, jak jí řeknete, že láska existuje a ona je ta, se kterou byste si přáli strávit zbytek svého života v dobrém i ve zlém. Nezapomínejte ale na to nejdůležitější! Každá žena už od věku malé holčičky má tento romantický den do detailů vysněný, a proto je třeba zásnubní den pečlivě naplánovat, protože jím to všechno začíná.

Pořád si nevíte rady, kde a jak ji požádat o ruku?

Hoďte si mincí s dvěma top variantami a sledujte, co se odehrává ve Vašich myšlenkách. Už při vyhození a otáčení mince pomalu a vysoko nad Vámi tajně doufáte, že to bude ta a ta strana… Tak vidíte, ani mince nestihla dopadnout zpět do Vaší dlaně a Vy víte, kde a jak ji požádat o ruku, Vy jste to totiž věděl už od začátku!

Jaký zásnubní prsten pořídit?

Ve Zlatnictví Zlatíčku jsme pro Vás připravili jednoduchý návod, jaký zásnubní prsten vybrat, aby splňoval ta nejtajnější přání Vaší vyvolené. Jakou zvolit velikost? Který z těch třpytivých prstenů by jí nejvíce zahřál u srdce?

Každá žena JE prostě ORIGINÁL!

Všímejte si, jaké šperky nosí každý den. Upřednostňuje klasické či extravagantní? Jemné nebo masivní tvary? Jaké barvy ji ohromí?

Netřeba vždy přesně znát její životní styl v módě i špercích, při výběru zásnubních prstenů leckdy pomůže i povahový rys ženy.

Pokud ji znáte dokonale, nebude pro Vás výběr ideálního zásnubního prstýnku žádný problém. Když si ale opravdu nevíte rady, zeptejte se nenápadně:

„Zlatíčko, jak podle Tebe vypadá perfektní zásnubní prsten?“

Jak určit velikost zásnubního prstenu?

Tato otázka a posléze úkol je noční můrou snad pro každého muže. Ale žádný strach, není to taková věda, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Zásnubní prsten se nosí na prsteníčku levé ruky a pokud se netrefíte do správné velikosti, rádi Vám prsten vyměníme. V dnešní době techniky lze velikostně nesprávně zvolené prsteny i zmenšit nebo naopak zvětšit.

Speciální požadavky jako gravírování a rytí nejčastějšího datumu zásnub je maličkostí a Vaše jemná polovička to vezme jako třešničku na dortu, ale ne svatebním, k tomu se teprve dostaneme.

Štěstí Vám přeje a Zlatnictví Zlatíčko poradí!

Nejjednodušší způsob, jak bezpečně zjistit velikost prstýnku, je vzít si ten, který Vaše partnerka nosí na prsteníčku a zajít s ním do zlatnictví, kde ho změří.

  • obkreslit si vnitřní i vnější obvod prstýnku na papír
  • změřit obvod prsteníčku provázkem a délku přenést na měřící pásku
  • poprosit kamarádku své partnerky, aby společně zašly do zlatnictví, kde si prstýnky vyzkouší a změří prst klenotnickým kroužkem
  • zahrát si společenskou hru s otázkami „na tělo“, v tomto případě na obvod prsteníčku

Zásnubní prsten se před samotnou svatbou sundává a nahrazuje se prstenem snubním. Mnohé ženy si však i tento prsten nechávají na ruce po celý život.

Zásnubní prsten jako symbol Vaší lásky?

Zlato – je velmi pevný, odolný a významný kov. Zásnubní prsteny vyrobené ze zlata patří mezi nejžádanější a v našem e-shopu najdete prsteny z bílého i žlutého zlata, od tisícikoruny až po dražší klenoty.

Pokud Vaše polovička nemá ráda zlato, skvělou volbou je i chirurgická ocel nebo stříbrné zásnubní prsteny.

Nepřeberné množství zásnubních prstenů s lesklými Zirkony, věčnými Diamanty a luxusními Brilianty najdete v našem e-shopu.

Neotřelé Rubíny, věrné Safíry, originální Opály, láskyplné Akvamaríny, kouzelné Tyrkysy, osobité Vltavíny, dokonalé Perly vám na přání do prstenů vsadíme s přiloženým certifikátem o pravosti kamene.

Tento prsten je pro každou ženu velice důležitý, vyberte ten pravý! A teď už jen učinit ten významný životní krok a říct kouzelnou větu: „Zlatíčko, vezmeš si mě?“

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.