Jak vybrat šperky ke svatebním šatům?

Šperky pro nevěstu

Svatební den je pro každou nevěstu jedna z nejvýznamnějších životních událostí. Den, kdy chcete být nejkrásnější a opravdová princezna. Den, kdy k dokonalým šatům, účesu i líčení zvolíte i dokonale padnoucí svatební šperky.

Šperky podle svatebních šatů

Výběrem vysněných svatebních šatů začíná maraton dokonalé nevěsty, ale právě šperky ovlivní výsledný dojem a svatební šaty skvěle doplní.

Svatební šaty jasně sněhové barvy podtrhnete stříbrem, platinou či bílým zlatem. U krémových odstínů svatebních šatů zabodujete zlatými šperky. A pokud se nebojíte barev ani ve svůj svatební den, klidně sáhněte po špercích s drahokami v modré, zelené, růžové, zkrátka svojí oblíbené barvě a dodejte svatební róbě šmrnc.

V jednoduchosti je krása, a proto u více zdobených šatů volte decentní doplňky. Šaty protkané perličkami vybízí přímo po perlových špercích. Jemné a uhlazené šaty můžete pozdvihnout i výraznějšími doplňky.

Dokonalost v každém směru

S okouzlujícími snubními prsteny, které si nevěsta s ženichem při svatebním obřadu vzájemně nasadí a potvrdí tím věčnou lásku a věrnost, až na věky věků a ještě dál, patří mezi základní svatební šperky každé nevěsty i výběr poutavého náhrdelníku, oslnivých náušnic a kouzelného náramku.

Jak vybrat snubní prstýnky?

Vyberte si od Zlatnictví Zlatíčka snubní prstýnky podle svých představ z rozmanité nabídky od předních českých i zahraničních výrobců, v kamenné prodejně v Litoměřicích nebo na internetovém obchodě. Zlatnictví Zlatíčko rádo vyhoví i se snubními prsteny na míru. Jsme tu pro vás, nevěsty a ženichové!

Svatební náhrdelník a náušnice?

Jako budoucí nevěsta se při výběru náhrdelníku a náušnic zaměřte opět na styl svatebních šatů a tentokrát i na účes. Pokud jste zvolila šaty s výrazně zdobeným výstřihem, nebo šaty ke krku, pak postačí pouze decentní náušnice. Naopak korzet, šaty bez ramínek i lodičkový výstřih si ozdobu krku přímo žádají.

Jemné náušnice zvolte při vyčesaných nebo krátkých vlasech. Výraznější náušnice zdobené či polodlouhé padnou dlouhým, zvlněným účesům.

Svatební náramek?

Tenké a jemné náramky z platiny, zlata, perel, či stříbra patří mezi nejoblíbenější. Pokud ale máte vybraný náhrdelník i náušnice, nezapomeňte náramek už jen sladit. "Zlatíčko, vezmeš si mě?“ Pouhá čtyři slova, ale poskládaná jako drahokamy do náramku, který navlékejte na pravou ruku a levou ruku nechte čekat jen na snubní prstýnek.

Zlatnictví Zlatíčko vám přeje šťastnou ruku při výběru svatebních šperků a dokonalý prožitek z každé minuty!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.