I muži mají své pánské šperky

Jaký vybrat šperk pro muže?

Přemýšlíte, jaký šperk zvolit pro svého manžela, bratra nebo tatínka? Mezi nejoblíbenější pánské šperky patří různé druhy zlatých, stříbrných a ocelových náramků až po manžetové knoflíčky nebo kravatové spony.

Mezi klasické pánské náramky z bílého a žlutého zlata patří náramky Nardest, které jsou vhodné pro každodenní nošení díky jejich jednoduchosti, ale také možnosti gravírování důležitého příběhu na elegantní destičku.

Odlišným stylem náramků, přesto velmi oblíbeným pánským doplňkem, jsou náramky korálkové, které se dají hravě zkombinovat s elegantním i volnočasovým outfitem.

Gentlemanem nejen v práci

Muži si čím dál více potrpí na elegantním vzhledu. Ačkoliv i jim můžete udělat radost náramky či řetízky na krk, určitě je potěší i další doplňky, které podtrhnou jejich gentlemanský vzhled. Na mysli máme manžetové knoflíčky, jehlice do klopy, spony na kravaty a kapesní hodinky pro elegány. Všechny tyto pánské šperky dodají obdarovanému noblesu a pocit patřičné důležitosti. A navíc je může využít i během mnoha společenských akcí!

Šperk pro muže jako vánoční dárek

Oslovili vás pánské šperky, ale rádi byste je povznesli na „slavnostnější“ úroveň? Toho docílíte díky možnosti rytí a gravírování! Na jakýkoliv pánský šperk, sponu nebo hodinky vám dle vašeho přání vyryjeme text, symbol nebo číslice, jakkoliv si budete přát. Takový dárek získá ještě větší osobnější hodnotu a obdarovaný bude mít hřejivý pocit vždy, kdy šperk bude nosit.

Potěšte svého gentlemana k Vánocům a nadělte mu nadčasovou krásu našich designových pánských šperků.

S výběrem vám rádi poradíme, vaše Zlatnictví Zlatíčko.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.