Co si nechat vyrýt na snubní prsteny?

Výběr snubních prstenů na míru

Na e-shopu nebo v kamenné prodejně Zlatnictví Zlatíčka vám přinášíme snubní prstýnky od předních českých a zahraničních výrobců. Jestliže si nevyberete z naší šperkovnice, stačí nám sdělit svoji představu a my uděláme vše pro to, abyste odcházeli s těmi snubními prstýnky, o kterých jste snili. U všech námi prodávaných i vyrobených snubních prstenů na míru dbáme na kvalitu zpracování tvaru, povrchu a dokonalého zafasování kamenů.

Co je to gravírování šperků?

Gravírování je technologie zdobení nejrůznějších předmětů, v tomto případě snubních prstenů. Jednotlivé vrstvy materiálu se odebírají dle předlohy a náročnost se liší podle zvoleného materiálu. U prstenů je nejvhodnějším materiálem zlato nebo stříbro. Tvrdším materiálem jsou chirurgická ocel nebo platina.

V našem zlatnictví provádíme rytí - gravírování šperků diamantovým hrotem na prsteny jak z vnitřní, tak z vnější strany!

Kdy nechat udělat rytiny a kolik to bude stát?

Na snubní prsteny se dává rytina na vnitřní stranu kroužku, kde je délka textu přizpůsobena velikosti prstenů. Rytí se provádí na počkání, ale také na objednávku, proto myslete s časovou rezervou zhruba měsíc, abyste prsteny dostali včas. Předtím, než zadáte objednávku si zkontrolujte text, pravopis a zvolené písmo. Cenu obvykle ovlivňuje počet znaků, použité písmo a zda se jedná o strojové nebo ruční rytí.

Co si nechat vyrýt do prstenu?

Datum svatby a jméno partnera je romantické gesto, ale co když zvolíte něco jiného, co je pro vás jinak důležité?

Může to být datum a místo první schůzky, protože ten den všechno začalo? Jména dětí, oblíbený citát, text oblíbené písníčky, vtipný nápis, verš, motto, místo konání svatby, dvojsmyslné nebo sexy texty? Před samotným gravírováním se zamyslete nad tím, co je pro vás důležité a chcete nosit vždy sebou, protože prstýnky a vzpomínky jsou to, co vám ze svatby zůstane navždy.

Text na konec?

Ty a já napořád (iniciály). Máš mé srdce (iniciály). Dnes a navždy (datum). Jsem jen Tvá - Jsem jen Tvůj. Navždy spolu (iniciály). Navždy mé, navždy tvé – navždy naše. Láska dodrží slib. Láska je věčná.

Dokud nás smrt nerozdělí. Dokonalý pár. Stálo to za čekání. A mám Tě! Kráčej se mnou. Miluji tě. Navždy spojeni. Pat & Mat. Bonnie & Clyde. Pořád je tam jiskra. Ty a Já – Já a Ty. Bude to stát za to. Miluji Tě víc než včera. V lásce navěky. Ať jsme to stále my. Jeden prsten vládne všem. Pojď se mnou až na kraj světa. Děkuji, že jsi počkal (a).

Miluji život, protože mi dal tebe - Miluji tebe, protože ty jsi můj život. (John Lennon)

U rytin na snubní prstýnky je vždy důležitá délka textu a záleží na velikosti konkrétních prstenů. Před objednáním rytiny do snubních prstenů nás prosím kontaktujte.

Nebo také: Navleč ho hned zpátky! :) Šťastné chvíle vám přeje Zlatnictví Zlatíčko!

➡ Prohlédněte si také naše ukázky rytí a gravírování šperků.

Jaké druhy písma na rytí nabízíme ve Zlatnictví Zlatíčku?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.