Tipy na pánské svatební šperky k obleku

Pánské módní šperky na svatbu

Pánské módní šperky na svatbu se obvykle volí tak, aby ladily s celkovým stylem a formálností svatebního obleku. Mezi nejpopulárnější pánské šperky patří manžetové knoflíčky, řetízky, prsteny, náramky či kravatové spony. Pojďme se na některé z nich zaměřit podrobněji.

Manžetové knoflíčky s vlastním designem

Manžetové knoflíčky jsou populárním a vkusným doplňkem pánského oblečení, a to zejména při formálnějších příležitostech. Takže na svatbu jako dělané! U nás ve Zlatnictví Zlatíčko si můžete vybrat z široké nabídky materiálů od stříbrných či ocelových až po tu cenově vyšší kategorii z bílého nebo žlutého zlata. Tvarem pak kulaté, oválné, čtvercové i obdélníkové v čistém stylu nebo decentně zdobené drahými kameny. Tento bestseller mezi pánskými šperky navíc povýšíte vygravírováním vlastních iniciálů

Gentleman: Jak nosit kravatovou sponu?

Ačkoliv se může zdát, že je kravatová spona jen malý nevýrazný doplněk, může váš celkový outfit snadno posunout na tu nejvyšší úroveň. 

Kravatová spona se obvykle nosí mezi druhým a třetím knoflíkem na košili, což odpovídá zhruba úrovni hrudní kosti. Zároveň je důležité dbát na adekvátní velikost spony. Ta by měla být přiměřená velikosti vaší kravaty. Obecně platí, že spona by měla být menší než šířka kravaty. Příliš velká spona může totiž působit nevkusně, a naopak příliš malá spona v kravatě zanikne.

Co se týká barvy a designu spony, měly by odpovídat celkovému stylu a barevnému ladění vašeho oblečení. Pokud plánujete vynést barevnou kravatu, je vhodné sáhnout po sponě v neutrálnější barvě nebo sponu podobně barevnou ale s jiným designem či vzorem. Jestli je vaše kravata spíše v tlumených barvách, můžete ji doplnit sponou s výraznějším vzorem. 

Kapesní hodinky jako estetický doplněk

Kapesní hodinky jsou krásný a estetický doplněk pro každého muže, který hledá ke svému obleku něco více než jen klasické náramkové hodinky. Kapesní hodinky se nosily hlavně v minulosti, ale dnes se opět stávají čím dál tím více populární. Jsou elegantní, vkusné a dodají každému formálnímu outfitu ještě větší šmrnc.

Pokud chcete vybrat pánský šperk, který doplní formální oděv a udělá tak každou slavnostní příležitost ještě výjimečnější, jste ve šperkovnici Zlatnictví Zlatíčko správně.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.