Svatba narychlo: Snubní prsteny na poslední chvíli?

Řešíte svatbu na poslední chvíli?

Každá svatba vyžaduje množství příprav. Květiny, hostinu, oznámení a spoustu drobností, které udělají z vaší svatby nezapomenutelný zážitek. Nejdůležitější částí každého svatebního dne, kvůli čemu se celé rodiny a přátelé sejdou, je ale obřad. A obřad znamená snubní prsteny, bez kterých by se jednoduše žádná svatba neobešla, a to ani ta vaše na poslední chvíli.

Jak vyřešit snubní prsteny narychlo?

Máte-li vybrané a vyřešené snubní prsteny, máte z půlky hotovo! A pokud stále ještě váháte, které budou ty pravé, nezoufejte a hurá do toho! Na našem e-shopu najdete nabídku snubních prstenů ze zlata, kombinace zlata, stříbra i oceli.

Co vám ale výrazně urychlí plánování "dne D" je výběr. Vzory prstenů, které máme na e-shopu, máme zároveň dostupné k vyzkoušení na naší kamenné prodejně a pro inspiraci i katalog, v němž naleznete dalších okolo stovek vzorů snubních prstenů, které vám vyrobíme na míru. A pokud máte vlastní návrh o vysněných prstenech, rádi vám poradíme s jejich výrobou, aby tak vznikl vlastní originální šperk ke spojení vašeho manželství. U všech snubních prstenů dbáme na kvalitu zpracování tvaru, povrchu a dokonalého zafasování kamenů, aby splňovaly ty nejvyšší nároky a představy zákazníků.

Svatba a šperky na poslední chvíli

Stejně jako snubní prsteny, které jsou symbolem věrnosti a lásky, i ostatní svatební šperky jsou poměrně důležitou součástí svatebního dne. Především nevěsta, která je v jeho středu (ženichové nám jistě prominou), by měla být ozdobena jemnými šperky, které povznesou její přirozenou krásu.

Mezi nejčastější volbu nevěst patří jednoznačně perly. Konkrétně stříbrné náramky s pravými říčními perlami nebo stříbrná souprava s perlami a zirkony. A jestli máte pocit, že se pro vás hodí spíše něco blyštivějšího, sáhněte po stříbrné soupravě Swarovski, se kterou rozhodně zazáříte!

Výhodou je, že zmíněné šperky můžete využít jak na slavnostní chvíle, tak i na běžné nošení a vaši velkou událost si tak můžete připomínat každým dnem.

Svatba za tři, dva, jedna...

V posledních několika měsících volí stále více párů menší svatbu pouze v přítomnosti svědků, nejbližší rodiny a doslova pár přátel. A ať už se pro ni rozhodli z vlastní vůle nebo byli omezeni vládními opatřeními, i malá svatba má něco do sebe. Nejen, že nemusíte řešit sáhodlouhé seznamy svatebčanů, ale intimní svatba zpravidla nezabere tolik času ani co se plánování týká.

S trochou nadsázky můžeme říct, že jediné, co je opravdu důležité, jste vy dva, oddávající a snubáky. A jak už jste se dnes od nás dozvěděli, s nimi to bude opravdu hračka!

Ať zvolíte velkolepou slavnost nebo narychlo naplánovanou svatbu pouze s nejbližší rodinou, věříme, že si ve šperkovnici Zlatnictví Zlatíčka vyberete ty nejlepší snubní prsteny, díky kterým si budete váš den připomínat navždy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.