Nové manžetové knoflíčky vlastní výroby.

 Manžetové knoflíky mají velice zajímavou historii. Poprvé se v evropě objevily počátkem 17. století. Zprvu ale nebyly tak široce používáné a oblíbené. Své pevné postavení v doplňcích si manžetové knoflíčky vydobyly až koncem 19. století a od té doby prošly různými designovými, či materiálovými vylepšeními.

manžetové knoflíčky

-manžetové knoflíčky s pravým českým granátem a nebo diamantem

Zlatnictví-Zlatíčko Vám nabízí manžetové knoflíky ze stříbra, bílého i žlutého zlata, ale také v kombinaci s ozdobnými či drahými kameny jako zirkon, diamant, nebo český granát. Různé typy opracování materiálu – kombinace lesklého a matného stříbra, bílého a žlutého zlata. A aby nebyl výběr malý, lze manžetové knoflíky označit i Vašimi iniciály, jednoduchým logem, nebo číslem a přizpůsobit si je tak podle Vašich představ.

manžetové knoflíkymanžetové knoflíky

-manžetové knoflíčky vyrábíme ve žlutém i bílém zlatě a stříbře

Manžetové knoflíky je možné doladit ve Všech směrech podle Vašich představ. Jsme schopni knoflíčky osadit jakýmkoliv pravým, či syntetickým kamenem.

manžetové knoflíky s granátemmanžetové knoflíky

-knoflíčky je možné doplnit rytinou dle Vašeho přání

Libí se Vám tvar stříbrných, ale chtěli by jste zlaté? Nebo máte vlastní představu o tvaru či rozměrech? Není problém! Ve Zlatnictví Zlatíčko jsme připraveni plnit Vaše veškerá přání.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.