Jak vybrat manžetové knoflíčky pro pravého gentlemana?

Jak vybrat manžetové knoflíčky?

Hloubka manžetových knoflíčků je to nejdůležitější, na co byste se měli zaměřit při výběru těch pravých pro vás a ruku v ruce závisí na vašem zápěstí, aby správně seděly. Designový trh nabízí manžetové knoflíčky s delší tyčkou pro úzká zápěstí a kratší tyčkou pro mohutnější.

Jaký typ manžetových knoflíčků zvolit?

Pokud preferujete stříbro, zlato, ocel, kamínky, ryté motivy, ornamenty či lesk, mat, pestrost na vašich manžetách, které vám v našem e-shopu a kamenné prodejně zlatnictví Zlatíčko můžeme vřele nabídnout i doporučit, zaměřte se hlavně na funkčnost manžet, která je u nich odlišná. Mezi nejprodávanější manžetové knoflíčky patří ty se sklopnou tyčkou k provlečení otvorem na manžety se snadnou manipulací otočením. Gentlemani si přijdou na své i s knoflíčky na šroubování, knoflíčkové, oboustranné či dvoudílné.

Jakou zvolit košili pro manžetové knoflíčky?

Symbolem pravého gentlemana je skvěle padnoucí košile. Vhodně zvolené manžetové knoflíčky podtrhnou styl a eleganci. Zaměřte se proto na košile, které mají připravené speciální otvory na manžetové knoflíčky a investujte do skutečné pánské elegance.

Je možné gravírovat na manžetové knoflíčky?

Zlatnictví Zlatíčko je tu pro vás a každé vaše přání je předem splněno. Gravírování na manžetové knoflíčky je běžná záležitost, ovšem výsledek se může lišit v závislosti na materiálu, z něhož jsou manžety vyrobeny. Pokud přemýšlíte nad gravírováním, které podtrhne váš osobní styl, obraťte se na profesionály v oboru s výběrem vhodných manžetových knoflíčků předem.

Nechte si na manžetové knoflíčky vygravírovat svůj monogram.

Které manžetové knoflíčky pořídit?

Na společenské události volte extravagantnější, nápadné, barevné i lesklé manžetové knoflíčky. Na obchodní schůzky sáhněte naopak po decentních barvách, jednobarevných či matných manžetových knoflíčcích, které zbytečně nepoutají pozornost. Na svatební události by vám ve šperkovnici neměly chybět ani bílé nebo klasicky hladké. Při volbě manžetových knoflíčků se řiďte vždy doplňky, které nosíte. Ke světlým pánským šperkům, jako jsou hodinky, prsten či viditelný řetízek na vašem krku, by měly ladit i zvolené pánské manžetové knoflíčky. K zlatým šperkům či častým sponám na kravatě, pak zlaté manžety či s prvkem pozlacení jako skvělý doplněk k obleku.

Páni gentlemani, vítejte ve Zlatnictví Zlatíčko!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.