Jak vybrat dárek k Valentýnu?

Tipy na valentýnské šperky pro zamilované

Jste-li rozhodnuti vykouzlit vaší milované úsměv na tváři, je na čase vybrat ten správný šperk! Mezi neotřelou klasiku patří přívěsky ve tvaru srdíček. Zvolit si můžete mezi samostatným přívěskem nebo rovnou v kombinaci se stříbrnými či zlatými řetízky. Hezkým způsobem, jak dárek zosobnit je možnost rytí vlastního textu na stříbrnou destičku, která srdíčkový přívěsek zdobí. A pokud ani vlastní text k vyjádření lásky nestačí, vsaďte na srdíčkový přívěsek, na kterém bude (a to klidně z obou stran) vámi vybraná fotografie! Dále se můžete na našem e-shopu inspirovat ve výběru náramků, které jsou na valentýnský dárek jako dělané.

Jaký pořídit dárek k Valentýnu pro ni a pro něj?

Šperky pro zamilované samozřejmě nemusejí být nutně jen pro ženy. Svůj závazek může dvojice symbolicky zpečetit doplňujícími se náramky se srdcem z bílého zlata nebo například přívěskem ve tvaru srdíčka rozděleného na dvě poloviny. Každý z páru si ponechá jednu a může tak mít symbolický kus své lásky stále u sebe, nehledě na to, kde se partneři zrovna nacházejí.

Vybíráte dárek z lásky?

Svátek svatého Valentýna je přeci jen jednou v roce, tak proč si neudělat tento den výjimečný? Šperky jsou jednoznačně ten pravý dárek od srdce. Není ale na škodu ho doplnit třeba o elegantní spodní prádlo, čerstvě řezanou kytici nebo výběrové víno. Tím se tvář vašeho partnera jednoznačně rozzáří a vy mu vykouzlíte úžasný zážitek!

Zlatnictví Zlatíčko vám přeje krásného Valentýna ♥

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.