Jak snoubit barvy roku 2021 ve špercích?

Které barvy vévodí trendům letošního roku?

Ptáte-li se, jaké barvy budou letos trendy, nejlepším způsobem, jak si na tuto otázku odpovědět je Pantone Color Institute. Pokud jste o něm ještě neslyšeli, nezoufejte, jedná se společnost, zabývající se barvami obecně. V 60. letech se proslavili především díky svému průlomovému systému kombinování a vytváření barev, který se dodnes používá v řadě odvětví. A proto není divu, že právě společnost Pantone každoročně vyhlašuje barvu, která reprezentuje daný rok. A letos jsou to dokonce barvy dvě! Jedná se o všední šedou a rozjasňující žlutou.

Barvami letošního roku jsou žlutá se šedou. Jak je nosit?

Když známe letošní barvy, je načase jimi vykouzlit i dokonalý vzhled. Šedá a žlutá mají skvělou výhodu v tom, že je snoubíte prakticky jakkoliv. Ať už zvolíte elegantní šedý outfit a doplníte jej pouze výraznými šperky ze žlutého zlata nebo se pustíte do odvážného žlutého oblečení a šedých doplňků, vždy to bude vypadat energicky a skvěle!

Trendy 2021 ve šperkařství

Již zmíněné barvy budou letos vládnout nejen oděvnímu průmyslu, interiérovému designu, životnímu stylu, umění, ale i šperkům. To znamená, že na výsluní se dostanou především šperky ze žlutého zlata od náušnic až po prsteny. Krokem vedle nebudou ani šperky s nádechem šedé, jako je například náramek z krystalů Swarovski, náramek z matného onyxu nebo náramek z šedého jaspisu.

A pokud toužíte vlastnit tyto dvě barvy přímo v jediném šperku, máme pro vás pár tipů z naší šperkovnice, a to zlaté přívěsky a prsteny s tmavou perlou, které dokonale reprezentují barvy roku 2021.

Ať už se rozhodnete držet se letošních vybraných barev nebo vsadíte na vlastní barevné kombinace, věříme, že ve Zlatnictví Zlatíčku vždy vyberete ty správné šperky pro každý den.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.