Jak sladit náušnice se svatebním účesem?

Náušnice jako nezbytný svatební doplněk

Venku začíná to pravé jaro a společně s ním se nám otevírají dveře do velké sezóny svateb. Při plánování a přípravě svého svatebního dne je potřeba vymyslet a zorganizovat nespočet věcí, které budou váš velký den utvářet. A jednou z nejhlavnějších je vzhled nevěsty. Krásné šaty, účes, líčení a jako třešnička na dortu – svatební šperky!

Jak ladit náušnice k svatebnímu účesu?

Některé nevěsty preferují jednoduché a moderní styly, jiné složitější a zaplétané účesy. Ať patříte do jedné či druhé skupiny, poradíme vám, jak dokonale zkombinovat účes s náušnicemi. Obecně platí, že by vzhled měl působit čistě a vzdušně. Proto nekombinujeme výrazný účes s výraznými náušnicemi, ale snažíme se, aby byl celkový dojem spíše elegantní. Ke složitým účesům ladíme minimalistické náušnice. Buď nadčasové peckové nebo minimalistické visací, které nechají svou jednoduchostí vyniknout sílu svatebního účesu. Pokud se rozhodnete pro rozpuštěné vlasy, je vhodné sáhnout po náušnicích, které vás nebudou omezovat. Praktickou volbou jsou opět peckové náušnice, protože v případě visacích hrozí nepříjemné zamotání do vlasů, a to je něco, co ve svůj svatební den řešit určitě nechcete. Výrazné či velké náušnice volíme k jednoduchým účesům, pokud chceme, aby doopravdy vynikly a byly nejzářivějším doplňkem. Zároveň je také dobré mít všechny šperky a vlasové doplňky sladěné do stejného stylu, aby vzhled nerozbíjely, ale naopak krásně sjednotily a podtrhly!

Svatební náušnice, se kterými zazáříte!

Dokonalými náušnicemi, které doplní váš outfit na celý svatební den jsou zlaté zirkonové náušnice, které se se svou jednoduchostí hodí ke složitějším i moderním účesům. Podobný efekt vytvoří náušnice ve tvaru kolečka se zirkonem.

Pokud se rozhodnete pro výraznější náušnice, mohly by vás z naší šperkovnice zaujmout visací zlaté polokoule se zirkony nebo elegantní zlaté náušnice dvouřadé podkovy. Mezi ideální svatební náušnice z minimalistického stylu pak jednoznačně patří zlaté provlékací náušnice trojlístky nebo podlouhlé náušnice vlnité tyčky v lesklém hladkém provedení.

Užijte si svůj svatební den s těmi, kteří vám jsou nejbližší, v příjemném prostředí,
v krásných šatech, a především s dokonalými šperky!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.