Chystáte se na ples? Nezapomeňte na luxusní šperky!

Plesová sezóna zahájena, nezapomeňte na šperky!

Ačkoliv primárním důvodem pro pořádání i navštěvování plesů bývá tanec, jsou tyto akce spojeny i s jistou společenskou úrovní. S tím se velmi úzce pojí společenská etiketa, kterou je nutné dodržet. Pokud byste se z mezí etikety vychýlili, můžete ztropit drobné faux pas nejen sobě, ale i svému doprovodu či přátelům. Věříme, že perfektní šaty společně s botami máte již vybrané a dnes se společně s vámi pustíme do výběru těch nejdokonalejších šperků.

Jaké šperky na ples zvolit?

Při výběru šperků je vždy nutné uvažovat v souvislosti s šaty, které na ples zvolíte a také s plánovaným účesem. Aby výsledný vzhled působil vyváženě a vkusně, je nutné zvažovat všechny jednotlivé prvky jako celek. Ideální volbou, která vám zaručí, že šperky budou dokonale ladit jsou soupravy šperků.

Chystáte-li se obléct například šaty bez ramínek, ke kterým se dokonale hodí rozpuštěné vlasy, pak volte spíše soupravy obsahující drobnější, avšak výrazné náušnice.

Pokud máte v plánu zvolit vyčesaný účes, získáváte tím možnost poohlédnout se po více výrazných špercích. Pro tuto příležitost doporučujeme z naší šperkovnice volit soupravy Swarovski, které zároveň hrají všemi barvami nebo provlékací visací náušnice s minimalistickými motivy a elegantním vzhledem.

Jak se stát královnou plesové sezóny?

Klíč k pomyslnému titulu „královna plesové sezóny“ je jednoduchý. Vždy působit elegantně a vkusně. Soustřeďte se na barevné kombinace, které vytváříte a zda padnou vašemu tónu pleti, očí a vlasů. Zároveň se vyvarujte překombinování šperků ve snaze působit noblesně. Zlatým pravidlem je volit pouze jeden typ materiálů, tedy ladit šperky buď do zlatých či stříbrných tónů. 

Pánské šperky, se kterými ovládnete plesovou sezónu!

A nesmíme zapomínat ani na pány, neboť i oni mají své pánské šperky, se kterými mohou na parketu zazářit. Řeč je především o manžetových knoflíčkách, prstenech či řetízcích. Společenské plesy jsou skvělou příležitostí pro využití zlatých či stříbrných jehlic do klopy, které dodají každému muži vzhled dokonalého gentlemana. Vedle nešlápnete ani s kapesními hodinkami, které plní stejnou funkci jako zmíněné jehlice.

Plesová móda a společenská etiketa bývá často ošemetná. S naší nabídkou šperků ze Zlatnictví Zlatíčko garantujeme, že protančíte střevíce, ale nikdy nešlápnete vedle!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.