Nové manžetové knoflíčky vlastní výroby

Manžetové knoflíky mají velice zajímavou historii. Poprvé se v Evropě objevily počátkem 17. století. Zprvu ale nebyly tak široce používané a oblíbené. Své pevné postavení v doplňcích si manžetové knoflíčky vydobyly až koncem 19. století a od té doby prošly různými designovými či materiálovými vylepšeními.

Zlatnictví-Zlatíčko vám nabízí manžetové knoflíky ze stříbra, bílého i žlutého zlata, ale také v kombinaci s ozdobnými či drahými kameny jako zirkon, diamant, nebo český granát. Různé typy opracování materiálu – kombinace lesklého a matného stříbra, bílého a žlutého zlata. A aby nebyl výběr malý, lze manžetové knoflíky označit i vašimi iniciály, jednoduchým logem, nebo číslem a přizpůsobit si je tak podle svých představ.

Manžetové knoflíky je možné doladit ve všech směrech podle vašich představ. Jsme schopni knoflíčky osadit jakýmkoliv pravým, či syntetickým kamenem.

Libí se vám tvar stříbrných, ale chtěli byste zlaté? Nebo máte vlastní představu o tvaru či rozměrech? Není problém! Ve Zlatnictví Zlatíčko jsme připraveni plnit vaše veškerá přání!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.