Šperky podle znamení zvěrokruhu

Charakteristické šperky a barvy znamení zvěrokruhu

LEV (23. 7. - 22. 8.) – Temperamentní znamení nejvíce oslní výrazným šperkem a zazáří v oranžovém nebo ohnivém zbarvení.

PANNA (23. 8. - 22. 9.) – Laskavá, uhlazená, pořádná a přesná panna ocení šperk klasický, odrážející nevinnou barvu světle modrou.

VÁHY (23. 9. - 23. 10.) – Nerozhodným nositelům tohoto znamení se trefíte do vkusu souhrou barev růžové a bílé, které neutralizují váhavost tohoto znamení v kombinaci se světlým kovem.

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.) – Pod pevným krunýřem štírů se skrývá vášeň a bojovnost. Oceňte tyto vlastnosti mocným, nepřehlédnutelným šperkem nejlépe s tmavě červenou až hnědou barvou.

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.) – Aktivního, přesného a společenského střelce zasáhnete tyrkysovou barvou v neuhlazeném šperku připomínající vztah k přírodě a nezávislosti.

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.) – Praktické a ctižádostivé znamení kozoroha podtrhne tmavě zelená i černá barva s bílým kovem, odrážející smysl pro povinnost.

VODNÁŘ (21. 1. - 20.2.) – Hloubka vodnářovi duše se odráží v tmavě modré až fialové barvě a velmi slušivým je masivní šperk vyjadřující sílu osobnosti a postoje.

RYBY (21. 2. - 20. 3.) – Nejisté ryby nejlépe vystihuje barva rozbouřeného moře, královsky modrá. Citlivou a nesobeckou povahu vodního znamení doplníte velmi romantickým šperkem.

BERAN (21. 2. - 20. 3.) – Nadšení, soutěživost a odhodlání vyzdvihne znamení berana rudou červenou barvou, v drahých, obzvláště výrazných kovech.

BÝK (21. 4. - 21. 5.) – Lidé narození ve znamení býka mají smysl pro krásu, zkrocenost a harmonii. Život takového býka zpříjemníte jemným šperkem a zelenou barvou.

BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.) – Hravé neobvyklé šperky věnované blížencům by měli vyzařovat veselost a volnost. Sluníčková žlutá barva je ideální volbou tohoto znamení.

RAK (22. 6. - 22. 7.) – Laskavým, něžným a nesmělým duším ve znamení raka nejlépe padne decentní šperk, v designu s bílou až průhlednou barvou kamene.

Drahé kameny podle znamení zvěrokruhu

Při výběru šperku a barev podle znamení zvěrokruhu se nechte inspirovat i drahými kameny. Pro každé znamení jsou vhodné odlišné druhy drahých kamenů, které jsou typické svojí léčivou sílou a energií.

Ať už zvolíte topaz pro lva, jaspis pro pannu, růženín pro váhy, opál pro štíra, safír pro střelce, vltavín pro kozoroha, akvamarín pro vodnáře, perly pro rybu, rubín beranovi, avanturín pro býka, citrín pro blížence nebo křišťál pro raka, rádi vám ve Zlatnictví Zlatíčku s výběrem poradíme.

Vybírejte šperky ve znamení zvěrokruhu v našem e-shopu z pohodlí svého domova!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.