Šperk jako originální dárek pro muže

Jaký je rozdíl mezi dámským a pánským šperkem?

Pánské šperky bývají masivnější a méně zdobené oproti šperkům pro ženy. Muži preferují u šperků spíše jednoduchost s minimálním zdobením. Důležitou roli hraje kvalita kovu a zpracování. Pomalu jsou pryč doby obřích řetězů všech barev a materiálů. Prim hraje elegance, která dotváří osobnost muže.

Který kov dominuje u pánských šperků?

Nejoblíbenějším kovem u pánských šperků je ocel, následována zlatem a stříbrem. Neznamená to ale, že panské šperky ze stříbra ztrácejí na své eleganci, pokud v pánské hitparádě šperků vede ocel. Je to jen na vás, které vlastnosti u výběru šperků preferujete a jaké jsou vaše finanční možnosti. Zamysleli jste se právě teď, proč ta ocel? Protože ocel je jako kov vysoce odolná a muži se v ní cítí pevně jako hrdinové, spasitelé planety, zachránci republiky, neporazitelná smečka…😊 Ale! Co když právě ten váš muž po této superhrdinské potřebě netouží?

Dárek pro správného muže

Vybírat šperk pro muže je někdy nadlidský výkon a až se do toho pustíte, nejednou se myšlenkami vrátíte k těm ohraným slavným ponožkám. Ale vy vlastně chcete tentokrát víc? Být originální a překvapit k svátku, narozeninám, výročí, Vánocům, nebo jen tak udělat radost?

Než se pustíte do souboje s výběrem, otipujte si budoucí obdarovanou osobu. Bude to dědeček, tatínek, syn, synovec, kamarád, partner, manžel a jaký mají vkus? Vidíte, bude to snadné!

Nikoho neurazí neokoukaný pánský náramek a v sadě s řetízkem na krk jen podtrhnete jedinečný moment jistoty.

Gentlemanům dokonale padnou manžetové knoflíčky na každé business jednání i společenskou akci. V kamenné prodejně a na e-shopu Zlatnictví Zlatíčko si můžete vybrat z nekončící šperkovnice ocelových, stříbrných i zlatých manžetových knoflíčků a pozvednout je vygravírovaným monogramem, což je ve Zlatnictví Zlatíčko velmi žádaná služba s pečlivým zpracováním.

Synům a jiným dětským mini mužům jistě vykouzlí úsměv na rtech jeho první náramek na ruku nebo jemný řetízek na krk z kolekce šperků pro děti a když zainvestujete ještě do přívěsku, vracíme se nazpět v textu - malý fešný superhrdina a jeho super máma.

A pokud na šperky přeci jen nejsou, zaměřte se na praktičnost, která nikoho neurazí v podobě kvalitních hodinek, kapesních hodinek, kravatových spon, spon do klopy obleku i elegantních zapalovačů.

Darujte originální pánské šperky od Zlatnictví Zlatíčko!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.