Soutěž o nejvtipnější fotografii

26.6.2011

Tak maminky, babičky, tety, sestřičky a vůbec celkově naše veškeré něžné pohlaví , je to konečně tady! Přinášíme novou fotografickou soutěž o zajímavé ceny. Jistě víte jak se Vaše mužské protějšky  neradi fotí, proto vznikl nápad zasoutěžit si o nejvtipnější fotografii Vašeho mužského příbuzného společně s dítětem v nějaké velmi veselé pozici a podělte se o ní s námi na facebooku Zlatnictví Zlatíčko. Fotografujte Vaše manžele, táty, dědy, strýčky i přátele s dítětem, narozeným v tomto roce nebo je ještě dítě školou povinné a chodí do 9té třídy základní školy.

http://www.facebook.com/pages/Litomerice-Czech-Republic/Zlatnictvi-Zlaticko/131653390212387

a soutěžte o zajímavé ceny!

1.cena: Dárkový poukaz v hodnotě 1500,-Kč na odběr zboží nebo služeb v naší kamenné prodejně nebo  v e-shopu: www.zlatnictvi-zlaticko.cz

2.cena: Dárkový poukaz v hodnotě 1000,-Kč na odběr zboží nebo služeb v naší kamenné prodejně nebo  v e-shopu: www.zlatnictvi-zlaticko.cz

3.cena: Dárkový poukaz v hodnotě 500,-Kč na odběr zboží nebo služeb v naší kamenné prodejně nebo v e-shopu: www.zlatnictvi-zlaticko.cz


Všechny snímky budou zveřejněny v sekci Fotky na strance facebooku Zlatnictví-Zlatíčka. Fanouškové a přátelé této stránky mohou porovnat své snímky a zdravě si zasoutěžit a pobavit se nad jistě příjemnými a hezkými fotografiemi našich fanoušků a jejich ratolestí. Soutěž je vyhlášena pro fotografie dětí narozených v letech 1995  až  2011 . Uzávěrka soutěže je 31.10.2011 ve 24:00.

jak postupovat jestli-že se chci zúčastnit?

1. staňte se fanouškem stránek Zlatnictví – Zlatíčko na Facebook.com

2. vložte fotografii Vaši soutěžní fotografi do sekce Zeď a krátce ji okomentujte nebo vtipně nazvěte, nezapomeňte že vtipný komentář dokáže přiblížit focenou situaci.

 

jak postupovat jestli-že chci dát hlas fotografii?

1. staňte se fanouškem stránek Zlatnictví – Zlatíčko na Facebook.com

2. vložte svůj hlas v sekci Fotky pod Vámi vybranou fotografii, v podobě: to se mi líbí, případně přidejte komentář

Pravidla soutěže:

Správce stránky může ze soutěže vyřadit fotografie, které neodpovídají zadanému tématu a které by mohly poškodit dobré jméno portálu i provozovatele, případně fotografii, u které byl zjištěn podvod při hlasování. Každý soutěžící může vložit pouze jednu fotografii, jestli-že vloží více fotografií bude ze soutěže vyřazen. 
Správce si vyhrazuje právo kontrolovat všechny podmínky pro účast v soutěži a případně rozhodnout o porušení pravidel, včetně práva vyloučit kteréhokoli z účastníků ze soutěže v případě, že by takový účastník porušoval pravidla soutěže nebo byl z této činnosti důvodně podezřelý.

O výsledku pořadí rozhoduje počet hlasů, který ohodnotí fotografii „to se mi líbí“, tento hlas může dát pouze fanoušek nebo přítel stránek Zlatnictví-Zlatíčka na facebooku. V případě podezření na zmanipulování hlasování si správce stránek vyhrazuje právo fotografii vyřadit.

Není možné, aby v jedné soutěži získal jeden autor více cen.

Uzávěrka soutěže je 31.10.2011 ve 24:00. Vyhodnocení soutěže bude zveřejněno v průběhu  2.týdne měsíce listopadu 2011. Každá fotografie smí být do soutěže zařazena pouze jednou, tzn. nesmí být zařazena vícekrát do jedné soutěže.

Autory vybraných fotografií správce odmění cenami. Soutěží se o velmi atraktivní výhry. Na ceny není právní nárok.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.