Léto ve znamení šperků

Jaké šperky vybrat na léto?

Letošní léto jsou v módě decentní a jednoduché pozlacené šperky, zvolit můžete i vrstvené, které se dají lehce kombinovat a na své si přijdou i milovnice barev a kůže. Vítejte ve Zlatnictví Zlatíčku, kde pestrý výběr šperků a spokojený zákazník jsou vždy na prvním místě.

Jaké náramky se nosí v létě?

Vyzkoušejte vrstvení vícero jemných náramků. Kombinovat můžete náramky z bílého, zlatého, nebo růžového zlata. Jemné náramky oživí i geometrické tvary nebo variabilní přívěsky. Trendem letošního léta je i kombinace chladného stříbra nebo zlata s teplou přírodní kůží, a to jak na rukou, tak na nohou, navíc vám náramky na nohou jemně upozorní na vaše úžasné opálení a efekt je zaručen.

Jdete s dobou a sledujete nejstylovější trendy? Pak by ve vaší šperkovnici neměly chybět náramky Feeling, které jsou žhavou novinkou i ve šperkovnici zlatnictví Zlatíčka.

Který letní náhrdelník zvolit?

Úzké řetízky s přívěskem, které podtrhnou vaši osobnost, budou ty pravé letní šperky, které ozdobí váš dekolt. Letošní rok jsou v sezóně spirituální přívěsky, medailonky, písmena, mušle, srdíčka, nebo přívěsky, které symbolizují vaše oblíbené činnosti. Vyberte si z velkého množství přívěsků v kamenné prodejně zlatnictví Zlatíčka nebo na e-shopu.

Jsou prstýnky to pravé do letní sezóny?

Jistě! A pokud je milujete, víte, že jeden nikdy nestačí. Minimalistické hladké kroužky budou k vodě i do města ideální. Dejte jim šanci a pořiďte si pár decentních kousků do své šperkovnice. Při výběru dbejte na jednoduchost a jemnost k stylovému vrstvení a kreativnímu kombinování. Výborně spolu bude vypadat o jeden jemný kroužek s decentním kamínkovým prstenem na jednom prstě.

Proč v létě nepodceňovat náušnice?

Protože právě náušnice povýší váš styl na další úroveň. Nosíte v létě většinou svázané vlasy? Pak si pořiďte dlouhé náušnice, které prodlouží váš krk a barva kovu nechá vyniknout dokonalému opálení. Pokud jste vyznavačka okázalého stylu, decentně zvolte oslňující třpytivé zirkony. Pokud jste velká sportovkyně, sedět vám budou nezdobené pecičky z bílého či žlutého zlata do každé situace. Nebojte se i nadčasových perel ani barevných kombinací.

Jaká je trendy barva pro rok 2019?

Stala se jí korálová barva. Teplá barva, která je družná a temperamentní, stejně jako optimistická, radostná a hravá. Pokud tedy budete vybírat ve špercích s perlami, náušnicích se zirkony, prstýnkách s miniaturními kamínky, řetízcích či náramcích s přívěskem, myslete i na odstín korálové.

Rozzářené léto vám přeje Zlatnictví Zlatíčko!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.