Deset šperků, které by měla vlastnit každá žena

Na co se zaměřit při výběru šperků?

Při rozhodování vám splní největší službu takové šperky, které se vám podaří ideálně zkombinovat s oblečením, ale také se střihem vlasů nebo například s barevnou typologií vaší osobnosti. Pojďme se podívat na výběr šperků, které jsou „must-have“ ve světě doplňků a které podtrhnou vaši ženskost!

1.MINIMALISTICKÉ NÁUŠNICE

Prvním šperkem jsou nenápadné, avšak zajímavé minimalistické náušnice. Ať zvolíte klasické peckové nebo odvážnější kruhové, nikdy nešlápnete vedle. Minimalistické šperky jsou úžasně nadčasové, elegantní a hodí se naprosto ke všemu!

2. VÝRAZNÉ VISACÍ NÁUŠNICE NA NOBLESNÍ PŘÍLEŽITOSTI

Takové luxusní náušnice užijete při příležitostech jako jsou plesy, svatby i noblesní večírky. Díky jejich elegantnímu, a přesto výraznému stylu, budou dělat parádu v kombinaci s každou večerní róbou.

3. NÁRAMEK S OSOBNÍM VÝZNAMEM

Jemný náramek, vhodný ke každodennímu nošení a o to víc, když si na něj necháte vyrýt například iniciály svých blízkých, důležité datum nebo jakýkoliv osobní symbol.

4. STYLOVÝ NÁRAMEK K PODTRŽENÍ VAŠEHO OUTFITU

Když jsou dny, kdy máte pocit, že by váš outfit potřeboval ozvláštnit, sáhněte po pevném náramku v jedinečném stylu! Na první pohled ihned zaujme a díky svému jednoduchému vzhledu se snadno kombinuje i s ostatními šperky.

5. JEMNÝ LESKLÝ ŘETÍZEK

Nadčasový šperk, který nesmí chybět žádné ženě! Je vhodný ke každodennímu nošení, a navíc si k němu z velké nabídky jedinečných přívěsků můžete vždy vybrat ten, který má pro vás největší osobní význam.

6. PŘÍVĚSEK, KTERÝ VÁM DODÁ KOUZLO

Stejně jako u náušnic, i u přívěsků je vždy dobré mít jeden na výjimečné slavnosti. Tento oslňující přívěsek z bílého zlata osázený zirkony je přesně ten pravý! Dokonale rozzáří váš vzhled a zároveň doplní sadu již výše zmíněných náušnic se zirkony.

7. NEPŘEHLÉDNUTELNÝ PRSTEN

Šperkovnice každé ženy by jednoznačně měla obsahovat i prsten. Vyjma těch méně nápadných by ale neměl chybět ani výraznější kousek, který můžete vzít jak na slavnostní večeři, tak na běžnou denní procházku, ale především s ním rozzáříte každý jednobarevný outfit.

8. DOKONALÝ SKROMNÝ PRSTEN

Hodí se ke všemu, a to i k výraznějším prstenům. Prosté geometrické tvary u prstenů, ale i u ostatních šperků jsou navíc čím dál, tím oblíbenějším trendem dnešní doby. Tohle dokonalé spojení šperku a geometrie by vám rozhodně nemělo ve šperkovnici chybět. Je jednoduchý, a přesto tak neskutečně zajímavý.

9. BROŽ JAKO DOPLNĚK

Krásné sako, kostýmek, padnoucí lodičky, ale stále tomu něco chybí? Pak vsaďte na doplněk ve stylu brože! Podchytí každý elegantní outfit a dodá mu potřebné kouzlo.

10. DESIGNOVÉ HODINKY

Hodinky už dávno neslouží pouze k udávání času, ale často začínají plnit především také funkci módního doplňku. I ony tedy patří mezi šperky, které by vám rozhodně neměly chybět a díky výběru z mnoha barevných i tvarových kombinací v naší nabídce kamenné prodejny nebo na e-shopu věříme, že si vyberete takové, které vám dokonale padnou.

Nadčasové šperky, které rozhodně musíte mít ve své šperkovnici, najdete ve Zlatnictví Zlatíčko!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.